ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντολή Καμμένου στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να αποδοθούν ευθύνες για την εισβολή “Ρουβίκωνα” στο υπουργείο

Εντολή Καμμένου στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να αποδοθούν ευθύνες για την εισβολή “Ρουβίκωνα” στο υπουργείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ομάδα του «Ρουβίκωνα» αποτελούμενη από 10-15 άτομα εισήλθε το μεσημέρι, ανήμερα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, στο Υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, από την πύλη της λεωφόρου Μεσογείων, -απ’οπου εισέρχονται τα αυτοκίνητα-, προχώρησε στον προαύλιο χώρο και πέταξε φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού και εναντίον των ιμπεριαλιστών.

Η ομάδα απωθήθηκε από την ασφάλεια του στρατοπέδου και αποχώρησε.

Ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ δεν έγιναν συλλήψεις.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, σε επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, έδωσε εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.

Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Νίκος Δένδιας για 28η Οκτωβρίου: «Το “ΟΧΙ” παραμένει σύμβολο της αποφασιστικότητας του ελληνικού λαού απέναντι σε κάθε επιβουλή κατά της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας»

Νίκος Δένδιας για 28η Οκτωβρίου: «Τιμάμε σήμερα τους Έλληνες που το 1940 υπερασπίστηκαν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας»

Νίκος Δένδιας – Ημερήσια διαταγή για 28η Οκτωβρίου: «Το 1940 η Ελλάδα κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στην υποταγή και στην αντίσταση – Επέλεξε την αντίσταση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr