ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Περιφέρεια Αττικής, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς, Υπουργείο Υγείας,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κινητή υγειονομική μονάδα έθεσε σε λειτουργία στη Μάνδρα η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνεργασία του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πληγέντες της περιοχής.
Η μονάδα αυτή βρίσκεται στο τρίτο αποκεντρωμένο σημείο διανομής υλικών πρώτης ανάγκης στην οδό Κοροπούλη.
Η κινητή υγειονομική μονάδα λειτουργεί και σε συνεργασία με την Β’ ΔΥΠΕ Αττικής του υπουργείου Υγείας και το πρώην αγροτικό ιατρείο της περιοχής το οποίο επαναλειτούργησε.























































