ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανέβηκε και άλλο στους 23 ο αριθμός των θυμάτων που άφησε πίσω της η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, αφού μετά τον εντοπισμό του 22ου νεκρού κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας, έγινε γνωστό πως κατέληξε και μία ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Η γυναίκα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο αμέσως μετά τη θεομηνία, ωστόσο είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από φερτά υλικά.
Η κατάστασή της παρέμενε επί ημέρες κρίσιμη και η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να αντέξει.
Νωρίτερα δίπλα στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας εντόπισε το πρωί της Δευτέρας, 13 ημέρες μετά την κακοκαιρία, η Πυροσβεστική την σορό ενός άντρα και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσής του.
Μέχρι τώρα επισήμως η Πυροσβεστική αναζητούσε έναν 70χρονο άντρα, πρώην στρατιωτικό, που το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου που ξέσπασε η φονική κακοκαιρία βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι.























































