Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορίτσι που τυφλώθηκε από ΣΟΚ στη Βαγδάτη βρίσκει την όρασή του στα χέρια Έλληνα γιατρού

Κορίτσι που τυφλώθηκε από ΣΟΚ στη Βαγδάτη βρίσκει την όρασή του στα χέρια Έλληνα γιατρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της 12χρονης Λέϊλα, ενός κοριτσιού υπέστη πολύ μεγάλο σοκ και έχασε την όραση της, όταν είδε την μητέρα της να πεθαίνει μέσα σε φυλακή στη Βαγδάτη.

Αν και υπεβλήθη σε επέμβαση αμέσως μετά, οι ιρακινοί γιατροί δεν κατόρθωσαν να επαναφέρουν την όραση της.

Ωστόσο την όρασή της έδωσε ξανά γιατρός σε οφθαλμολογικό κέντρο στην Αθήνα.

Μόλις ο χειρουργός – οφθαλμίατρος Ιωάννης Σταύρακας πληροφορήθηκε για την περίπτωση της, προσφέρθηκε να βοηθήσει.

«Κάθε άνθρωπος οφείλει να βοηθήσει. Ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι και να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν βοηθήσει πολύ περισσότερο από όλους εμάς» δήλωσε στο  euronews.com, ο χειρούργος – οφθαλμίατρος Ιωάννης Σταύρακας.

«Αυτή την στιγμή το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη. Επιτέλους μπορώ και ξαναβλέπω» δήλωσε η 12χρονη Λέϊλα αμέσως μετά το χειρουργείο.

«Πολλά προσφυγόπουλα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, εξαιτίας και όσων έχουν περάσει μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα.

Όμως η περίπτωση της 12χρονης Λέϊλα αποδεικνύει πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν όταν εθελοντές γιατροί και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ενώνουν δυνάμεις» γράφει το euronews.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα

Στρατηγική σιδηροδρομική σύνδεση άξονα Ασίας-Ευρώπης: Ιράν και Τουρκία συμφώνησαν για έργο $1,6 δισ.

Ιράν: Εκτός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος το φράγμα Αμίρ Καμπίρ

Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα: 700.000 οι Εβραίοι πρόσφυγες από τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ

Ο κορυφαίος στρατηγός του Ιράν απειλεί με «καταλυτική» απάντηση: Η Τεχεράνη δεν θα περιμένει το ισραηλινό πλήγμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr