ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Υπουργείο Οικονομικών, Φωτογραφίες,


















































Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ - Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα,
Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Οι μουσουλμάνοι της Σερβίας ενώθηκαν μετά από 20 χρόνια
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι καθαρίστριες που ήταν συγκεντρωμένες εκεί από το πρωί, επιχείρησαν για δεύτερη φορά να αποκλείσουν την είσοδο, για να καθυστερήσουν την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου.
Η αστυνομία επενέβη και απώθησε τις καθαρίστριες, μια από τις οποίες παρελήφθη από ασθενοφόρο, γιατί, όπως είπε η ίδια, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων.
Οι καθαρίστριες βρίσκονται έξω από το κτήριο του υπουργείου και ζητούν η κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του δικαστηρίου και να τις επαναπροσλάβει.
Στο πλευρό των καθαριστριών βρίσκονται εφοριακοί, σχολικοί φύλακες και άλλες ομάδες αλληλέγγυων που διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα.























































