ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Αυτοκτονίας, Αχαΐα, Βίντεο, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πάτρα, Πρόσφυγες,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Πάτρας, όταν ένας άντρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό, οποίος κυκλοφορούσε επί της οδού Μαιζώνος, στο ύψος της Καθολικής Εκκλησίας, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο και απειλούσε να κόψει το λαιμό του.
Οι περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, το μαχαίρι άρπαξε από τον αλλοδαπό, ένας πολίτης.
Ο άνδρας έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αλλοδαπός άντρας αυτοτραυματίστηκε στην οδό Μαιζώνος όπου περιφερόταν ενώ θα διερευνηθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες είναι η τρίτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποπειράται να αυτοκτονήσει σε κεντρικό σημείο της Πάτρας (πλατεία Δροσοπούλου κ.α.) αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.























































