ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Αυτοκτονίας, Αχαΐα, Βίντεο, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πάτρα, Πρόσφυγες,


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Πάτρας, όταν ένας άντρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό, οποίος κυκλοφορούσε επί της οδού Μαιζώνος, στο ύψος της Καθολικής Εκκλησίας, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο και απειλούσε να κόψει το λαιμό του.
Οι περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, το μαχαίρι άρπαξε από τον αλλοδαπό, ένας πολίτης.
Ο άνδρας έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αλλοδαπός άντρας αυτοτραυματίστηκε στην οδό Μαιζώνος όπου περιφερόταν ενώ θα διερευνηθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες είναι η τρίτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποπειράται να αυτοκτονήσει σε κεντρικό σημείο της Πάτρας (πλατεία Δροσοπούλου κ.α.) αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.























































