ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Εξάρχεια, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης),


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον γύρο του Ίντερνετ κάνει η εικόνα που τράβηξε ο βραβευμένος φωτογράφος Άρης Μεσσήνης από τα επεισόδια της Τετάρτης στα Εξάρχεια.
Ο εν Ελλάδι επικεφαλής του γαλλικού φωτοειδησεογραφικού πρακτορείου, AFP, «ανέβασε» στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τα σφοδρά επεισόδια με τις συγκρούσεις ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ιδιαίτερη αίσθηση, ωστόσο, έχει προκαλέσει η φωτογραφία εκείνη, που απεικονίζει έναν άνδρα των ΜΑΤ να φωτογραφίζει έναν συνάδελφό του με πλήρη εξάρτυση (κράνος, μάσκα για τα δακρυγόνα κλπ) με φόντο τις… φωτιές που είχαν ανάψει στα οδοφράγματα οι αντιεξουσιαστές.























































