ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι καπνoί που έβγαζε η τουρμπίνα νταλίκας μέσα σε σήραγγα στη Στυλίδα σήμανε συναγερμό στη Στερεά Ελλάδα.
Η νταλίκα με οδηγό Πολωνό, κινείτο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Λίγο πριν από τις δυο το μεσημέρι και όταν η νταλίκα ήταν μέσα ένα από τα τούνελ, η τουρμπίνα έβγαλε πολύ καπνό, με αποτέλεσμα να “ντουμανιάσει” η σήραγγα.
Οι υπάλληλοι της εταιρείας που είδαν τον καπνό από τις κάμερες ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, που έσπευσαν στο σημείο.
Ο οδηγός της νταλίκας, που μετέφερε αλουμίνιο στην Πολωνία, κατάφερε να βγει από το τούνελ, να σταματήσει ανάμεσα στις δυο σήραγγες και να σβήσει τη μηχανή.
Ευτυχώς την ώρα που γέμισε καπνό το τούνελ δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα…
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο από Στυλίδα και Λαμία δεν χρειάστηκε να επέμβουν.




























































