Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Πέμπτη – Που θα βρέξει και θα χιονίσει

Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Πέμπτη – Που θα βρέξει και θα χιονίσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Χιόνια,

Την Πέμπτη βροχές αναμένονται σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο ανατολικό Αιγαίο ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία το θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ενώ σταδιακά τα φαινόμενα θα ενταθούν στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικές βροχές με το θερμόμετρο από 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και καταιγίδες καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, καθώς και χιόνια στα ορεινά και ο υδράργυρος από 1 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές από το μεσημέρι και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα ενταθούν τις νυχτερινές ώρες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία στους 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές καθώς και χιόνια στα ορεινά και ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, καιρός νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr