Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Παρασκευή

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες, Χιόνια,

Την Παρασκευή τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας καθώς και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιδυτικοί στρεφόμενοι μέσα στην ημέρα σε βορειοδυτικούς με ένταση 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά, χιόνια στα ορεινά και εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις αυξημένες κατά διαστήματα με το θερμόμετρο από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και καταιγίδες καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 έως τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, καθώς και χιόνια στα ορεινά και ο υδράργυρος από 1 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχή και πρόσκαιρη καταιγίδα και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία στους 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 1 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγα σύννεφα με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr