ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Ίμια, Νησιά Αιγαίου, Πολεμικό Ναυτικό, Τουρκία,

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» - Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για νέο επεισόδιο στα Ίμια κάνει λόγο η τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της διαβάζουμε για ένα ακόμα επεισόδιο στα Ίμια σήμερα Τετάρτη (03/01]2017).
Το τουρκικό δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι τουρκικά πλοία απαγόρευσαν σε πλοία του ελληνικού πολεμικού ναυτικού να πλησιάζουν τα Ίμια.
Οι Τούρκοι γράφουν ότι ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο και δύο σκάφη του Λιμενικού επιχείρησαν να πλησιάσουν την βραχονησίδα.
Τότε η τουρκική ακτοφυλακή εμπόδισε τα ελληνικά πλοία να πλησιάσουν.
Το protothema.gr επικοινώνησε με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, και έθεσε το ερώτημα αν ισχύουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.
«Ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, η κανονιοφόρος «Νικηφόρος», έκανε περιπολία στα Ίμια, αλλά δεν συνέβη το παραμικρό. Ούτε λεκτικό επεισόδιο υπήρξε, ούτε οτιδήποτε άλλο, από όσα αναφέρονται στο τουρκικό δημοσίευμα ισχύουν», απάντησε αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.






















































