ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση επικράτησε μετά το τέλος της πορείας του ΠΑΜΕ κατά του Πολυνομοσχεδίου στο κέντρο της Αθήνας όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή από τα σκαλιά που βρίσκονται στο πλάι του Άγνωστου Στρατιώτη.
Αρχικά οι αστυνομικοί έκαναν φραγμό αλλά στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της πορείας του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 από την πλατεία Ομονοίας και κατέληξε έξω από τη Βουλή.
Αποχωρώντας ορισμένοι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε ΚΑΦΑΟ με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν ότι οι δράστες είχαν μαζί τους και κόφτη για να ανοίξουν το μεταλλικό κουτί.

























































