ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο του Αγρινίου, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη πορείες 400 περίπου υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα και αντιεξουσιαστών.
Οι οπαδοί του Σώρρα χαρακτήριζαν στα συνθήματα τους τον αρχηγό τους «σωτήρα και πολεμιστή» επιμένοντας πως τα 600 δισεκ. ευρώ (της Τράπεζας της Ανατολής) υπάρχουν, και πως έδωσε «στην Ελλάδα τα οικονομικά εργαλεία για την έξοδο από την κρίση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν λάβει μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην συναντηθούν οι δύο πορείες, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 κουκουλοφόρους.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους κουκουλοφόρους, ενώ παραμένουν σε ετοιμότητα, προκειμένου να αποφευχθούν νέα επεισόδια.























































