ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι υπεύθυνοι στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κατά την παραλαβή των αιτήσεων για τη θέση της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018.
Εκτός από τις 52 κοπέλες που κατέθεσαν αίτηση για τη θέση, βρέθηκε και μια αίτηση από έναν άνδρα! Μάλιστα ήταν αρκετά τυπικός καθώς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το Κέντρο Πολιτισμού για να επιβεβαιώσει ότι έλαβαν το mail του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Στην αίτησή του εξηγεί ότι ο ίδιος δεν θεωρεί σωστό να γίνεται πρόσκληση μόνο για Βασίλισσα του Καρναβαλιού και προτείνει τον εαυτό του για τη θέση του Βασιλιά.
Πρόκειται για άνδρα περίπου 45 ετών από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος στη φωτογραφία που έστειλε δείχνει να είναι “η ψυχή του πάρτυ”. Με χιουμοριστικό τρόπο έγραψε “και τους άντρες μάνα τους γέννησε”.
Είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε μια ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο συγκεκριμένο θεσμό. Η διαδικασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και την τελική απόφαση – ή τις τελικές αποφάσεις- θα λάβει η Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων.























































