ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο - Πού θα βρέξει (βίντεο)
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
Η Καρυστιανού πέταξε το γάντι στον Αυγερινό: «Ο κύριος Αυγερινός ήρθε σε εμάς, δεν τον αναζητήσαμε εμείς»
Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φουσκώνει επικίνδυνα από την Πέμπτη ο ποταμός Έβρος σύμφωνα με τις Αρχές της Βουλγαρίας.
Για καταρρακτώδεις βροχές και ενδεχόμενη άνοδο της στάθμης των ποταμών προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας προειδοποίησε την Τρίτη το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για έντονες βροχοπτώσεις και άνοδο της στάθμης των ποταμών στη βόρεια Βουλγαρία, την Πέμπτη 19 Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι από την Πέμπτη έως και το Σάββατο (20 Ιουνίου) αναμένεται, επίσης, σημαντική άνοδος της στάθμης του Έβρου, σύμφωνα με το βουλγαρικό υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων.























































