ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας επισκευάζει ένα φυλάκιο ηλικίας 350 ετών που βρίσκεται πάνω σε νησάκι κοντά στα Ίμια και από εκεί οι Τούρκοι στρατιώτες θα παρατηρούν κάθε κίνηση στην θαλάσσια περιοχή γύρω από τα Ίμια.
Το φυλάκιο, όπου οι Τούρκοι κάνουν εργασίες για να βλέπουν τι γίνεται στα Ίμια, είναι πάνω στη νισίδα Τσαβούς ένα μίλι από τα Ίμια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Μιλιέτ οι τούρκοι μετέφεραν από την Αλικαρνασσό δεξαμενή με νερό και γεννήτρια και άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή μιας γλίστρας προκειμένου να γίνεται αποβίβαση στρατιωτικών δυνάμεων.
«Τα έργα πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς στην παραλία» αναφέρει χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα, ενώ τονίζει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, ένα στρατιωτικό πλοίο βρίσκεται απέναντι από την συγκεκριμένη παραλία όλη μέρα.























































