Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

H κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μια σπουδαία κίνηση που μαρτυρά το ήθος και το σπάνιο του χαρακτήρα του, προχώρησε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την υπόθεση απαγωγής του και της 6μηνης ομηρίας του που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος με την απελευθέρωση του από την Αστυνομία τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο κρητικός επιχειρηματίας που το τελευταίο διάστημα μέσω της εταιρείας του “Πλαστικά Κρήτης” προχωρεί συστηματικά σε δωρεές και αγαθοεργίες σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες, θέλησε να προσφέρει κάτι και στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ανωγής” ο ίδιος μιλώντας με συνεργάτες του, θέλησε να κάνει κάτι για τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες που μένουν στα Ανώγεια στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ώστε να προσφέρει σε παιδιά που ζουν εδώ ξεριζωμένα από τις οικογένειες και τα σπίτια τους καθώς είχε διαβάσει για αυτά στο παρελθόν και είχε συγκινηθεί από τις δυσκολίες που συναντούν στη ζωή τους από τόσο νεαρή ηλικία!

Οι συζητήσεις που έκανε με ανθρώπους των Ανωγείων, με συνεργάτες του και ο δύσκολος χειμώνας του τόπου, τον ώθησαν να προσφέρει ένα τόνο πετρέλαιο στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και τα 25 ανήλικα παιδιά που διαμένουν εκεί.

Η προσφορά έγινε πριν μερικές ημέρες, όταν η εταιρεία πλήρωσε σε πρατήριο υγρών καυσίμων των Ανωγείων το πετρέλαιο που μπήκε άμεσα στο Ίδρυμα. Μια πραγματική κίνηση αγάπης, αλλά και ήθους του Μιχάλη Λεμπιδάκη απέναντι σε παιδιά που έχουν ανάγκη την στήριξη και την κάθε είδους υλική και ηθική συμπαράσταση μας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – Εξαφανίστηκε 16χρονη

Τραγωδία στη Χίο: Τρία μικρά κορίτσια νεκρά σε ναυάγιο

Γερμανία: Αυξάνεται η βία από τους μετανάστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr