Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αύριο Κυριακή κλείνουν οι μπάρες του Μετρό στο Σύνταγμα

Αύριο Κυριακή κλείνουν οι μπάρες του Μετρό στο Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μετρό, Πλατεία Συντάγματος,

Αύριο Κυριακή κλείνουν οι μπάρες του Μετρό στον σταθμό Σύνταγμα, ενώ ανοιχτή θα μείνει μόνο η πύλη των ΑμεΑ, η οποία θα κλείσει στις 15 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, όλες οι μπάρες των σταθμών θα κλείσουν σταδιακά εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα: Στο διάστημα μεταξύ 5 με 10 Μαρτίου και 12 με14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής (εκτός δηλαδή 06.00 – 10.00 και 15.00 – 19.00).

Στις 11 Μαρτίου θα κλείσουν οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι».

Στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες εκτός της πύλης των ΑμεΑ έχουν ήδη κλείσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Κατεβαίνουν» στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου

Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας στην ανεργία με πάνω από 3.000.000 άνεργους

Ιράν: Ο Δήμαρχος της Τεχεράνης προετοιμάζεται για αμερικανική επίθεση

Κλείνουν νωρίτερα τρεις σταθμοί του Μετρό: Παράταση στις εργασίες της Γραμμής 2

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr