ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Θεσσαλονίκη, Τρομοκρατία,

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κλειστή είναι η οδός 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ύστερα από δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών υλών.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής, τα τηλεφωνήματα έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών στην Άμεση Δράση, εκ των οποίων το πρώτο έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας μέσα στα δικαστήρια και το δεύτερο για «παγιδευμένο» με εκρηκτικά όχημα, τύπου βαν, εξωτερικά του μεγάρου.
Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που διεξάγουν έρευνες.






















































