Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κι άλλος “ανάποδος” στην εθνική: Οδηγούσε 40 χλμ στο αντίθετο ρεύμα

Κι άλλος “ανάποδος” στην εθνική: Οδηγούσε 40 χλμ στο αντίθετο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε χθες το βράδυ Τετάρτης στην Αστυνομία ηλικιωμένος, ο οποίος διήνυσε με το αυτοκίνητό του 40 χλμ, κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων.

Τελικά, το όχημά του ακινητοποιήθηκε, χωρίς να αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για 80χρονο, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθη αρχικά, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Το περιστατικό άρχισε να εξελίσσεται γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ Τετάρτης από τον κόμβο Πορταριάς στη Χαλκιδική.

Από το σημείο αυτό εισήλθε στην εθνική οδό, κινούμενος προς τη Θεσσαλονίκη από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία διέκοψε την κίνηση των οχημάτων σε καίριους κόμβους, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος.

Για αρκετή ώρα αστυνομικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν τον ηλικιωμένο στους κόμβους από τους οποίους περνούσε, κάτι που επιτεύχθηκε τελικώς στο ύψος του «Χατζηφωτίου», όπου φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε καύσιμο στις καθημερινές μετακινήσεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr