Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηχηρό συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για την απελευθέρωση Μητρετώδη και Κούκλατζη

Ηχηρό συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για την απελευθέρωση Μητρετώδη και Κούκλατζη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη συμμετοχή είχε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακή της Αδριανούπολης από τις τουρκικές Αρχές.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 13.30 στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών.

Στην Ορεστιάδα έσπευσαν πολίτες και από άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ», ο οποίος πραγματοποίησε αγώνα πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου στην πλατεία.

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να προβεί σε οποιαδήποτε απαραίτητη ενέργεια για να τεθεί τέλος στην κράτηση των δύο στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τους διαδηλωτές να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και να κρατούν ελληνικές σημαίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Νίκος Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Επιβεβαιώνουμε το χρέος όλων των Ελλήνων, τη διασφάλιση της ύπαρξής μας ως ανεξάρτητης ελεύθερης δημοκρατικής ευρωπαϊκής χώρας»

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει

Νίκος Δένδιας: Οι Εθνικές Επέτειοι αποδεικνύουν απολύτως τη Θουκυδίδεια αντίληψη περί της ισχύος ως απαραίτητου κανόνα επιβίωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr