ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γήπεδο ΑΕΚ, Πλειστηριασμοί Ακινήτων,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλειστηριασμό πρόκειται να βγουν σύντομα τρεις μεζονέτες του στην Εκάλη του πρώην παράγοντας της ΑΕΚ και μεγαλοστελέχους της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ, Γιάννη Γρανίτσα, για χρέη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.
Ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ, ο οποίος πριν από 15 χρόνια είχε προχωρήσει στην κατεδάφιση του γηπέδου της Ένωσης στη Ν. Φιλαδέλφεια, θα χάσει τώρα τρεις πολυτελείς κατοικίες στην Εκάλη και δήλωσε στην εφημερίδα: «Δυστυχώς όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη επένδυση ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Έιχα αγοράσει το συγκεκριμένο οικόπεδο πριν από περίπου 30 χρόνια και αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση, όμως ξαφνικά ήρθαν τα πάνω-κάτω. Ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια επιχή που οι τράπεζες προέτρεπαν τους πάντες να πάρουν δάνειο. Εγώ που είχα και το οικόπεδο, θεώρησα ότι θα ήταν μια καλή επένδυση. Όμως τα πράγματα άλλαξαν πολύ γρήγορα».
Όσο για τα ακίνητα το πρώτο είναι κατασκευής του 1955, το οποίο ανακαινίστηκε το 1990 και αποτελείται από ισόγειο κτίσμα με μία πισίνα άνω των 50 τ.μ..
Το δεύτερο ακίνητο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο, ενώ η τρίτη μεζονέτα είναι επίσης τριών επιπέδων με συνολικό εμβαδό περίπου 300 τ.μ. κατασευασμένη το 2010.























































