ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν στις αρχές Μαΐου ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μάη, ενώ το πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει παράθεση επίσημου δείπνου, όχι όμως και επίσημη υποδοχή στην Ηρώδου Αττικού, καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι αρχηγός κράτους.
Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη μέλους της βασιλικής οικογένειας στη χώρας μας, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν την έχουν επισκεφθεί τόσο η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ όσο και άλλα μέλη της, κατά κύριο λόγο για τις διακοπές τους.
Σημειώνεται ότι Κάρολος και Καμίλα είχαν βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για διακοπές τον περασμένο Ιούλιο και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει επανειλημμένως επισκεφθεί το Άγιον Όρος.























































