ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε παθολογικά αίτια φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος της άτυχης 84χρονης το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή κοντά στα Πιλαλήματα Σητείας.
Αυτό προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε αμέσως μετά την αναγνώριση της σορού από τα συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με το cretapost.gr.
Μάλιστα η άτυχη ηλικιωμένη Ειρήνης Ρουσάκη βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, καθώς την αναζητούσαν σχεδόν δύο μήνες, ενώ η σορός της είχε διαμελιστεί, προφανώς από ζώα, που την κατασπάραξαν.
Ωστόσο τα ρούχα της, αλλά και ο βηματοδότης, που φορούσε η 84χρονη στάθηκαν αρκετά για να την αναγνωρίσουν οι δικοί της άνθρωποι.























































