Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι «Νενέκοι» των μπλογκ με τα Fake News διασπείρουν ηττοπάθεια στον ελληνικό λαό – Τι δείχνει δημοσκόπηση!

Οι «Νενέκοι» των μπλογκ με τα Fake News διασπείρουν ηττοπάθεια στον ελληνικό λαό – Τι δείχνει δημοσκόπηση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις,

Οι ψεκασμένοι πατριδοκάπηλοι της ακροδεξιάς, που διασπείρουν με Fake News ως άλλοι «Νενέκοι» φόβο και τρόμο στον ελληνικό λαό, που καθημερινά διαδίδουν μέσω social media αναρτήσεις περιθωριακών ιστοσελίδων και ιστολογίων, οι οποίες λένε στον ελληνικό λαό ότι θα χάσουμε έναν πόλεμο με την Τουρκία ή προβλέπουν άλλες καταστροφές, από ό,τι φαίνεται κάνουν με ανησυχητικά αποτελέσματα τη δουλειά τους και διεκπεραιώνουν άριστα τη μειοδοτική τους προπαγάνδα, σαν να είναι πράκτορες ξένης δύναμης.

Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research, για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha, η Τουρκία αποτελεί για τους ερωτηθέντες τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ελλάδα με το συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 92,5%. Έως εδώ λογικό και αναμενόμενο.

Όμως πόσο λογικό είναι το 47% των ερωτηθέντων στην ίδια δημοσκόπηση να θεωρεί ως μεγαλύτερο κίνδυνο την Αλβανία, μια χώρα χωρίς στρατό και δίχως πολεμική αεροπορία ή ένα 37% να θεωρεί ως μεγαλύτερο κίνδυνο τα Σκόπια, που επίσης δεν έχουν στρατό ή πολεμική αεροπορία; Τα Σκόπια που δεν θεωρούνται καν κανονικό κράτος;

Επίσης λογικό και αναμενόμενο να ανησυχεί περισσότερο τους Έλληνες σε ποσοστό 65% το ενδεχόμενο ενός πολεμικού επεισοδίου με την Τουρκία.

Όμως πώς είναι δυνατόν σχεδόν ένας στους πέντε να μην αποκλείει το ενδεχόμενο η Ελλάδα να χάσει και εδάφη σε μία τέτοια σύγκρουση;

Δυστυχώς είναι δυνατόν, γιατί συνωμοσιολόγοι ή βαλτοί αλλότριων συμφερόντων διαδίδουν από περιθωριακές γιάφκες του δαδικτύου αυτές τις θεωρίες.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που ευθύνονται για αυτές τις φοβίες στον ελληνικό λαό;

Είναι τα ακροδεξιά μπλοκ, τα στολισμένα με… περικεφαλαίες ή με… εικονίσματα, που συνεχίζοντας τη δοσιλογική παράδοση του χώρου τους, διαδίδουν δεισιδαιμονίες και τρελές φήμες τρομοκρατώντας καθημερινά τον ελληνικό λαό.

Κανονικά θα έπρεπε να παρθούν σοβαρά μέτρα εις βάρος όλων αυτών που υπονομεύουν το εθνικό φρόνημα και το ηθικό του ελληνικού λαού.

Υπάρχουν νόμοι για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Γιατί δεν εφαρμόζονται, τουλάχιστον στα ζητήματα εθνικής ασφάλειας;

Όπως επίσης πρέπει επιτέλους να ελεγχθούν όλα τα ακροδεξιά και πατριδοκάπηλα ιστολόγια, διότι δεν αποκλείεται πολλά από αυτά να έχουν έδρες εκτός χώρας και να εκπέμπουν εκτός χώρας την προπαγάνδα τους. Να είναι δηλαδή δημιουργήματα ξένων υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Νίκος Δένδιας: Ακλόνητος στην κορυφή των πιο επιτυχημένων υπουργών

Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ (25,6%) – Δεν πείθουν οι δικαιολογίες Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση MRB: Έχασε την πρώτη θέση στη δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr