ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον πανικό σκόρπισαν πυροβολισμοί το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου στην Κρήτη, όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών που οδήγησε στον τραυματισμό του ενός.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, οι λόγοι της αιματηρής συμπλοκής φαίνεται πως ήταν οικονομικοί, καθώς ο τραυματίας ήταν ενοικιαστής καταστήματος ιδιοκτησίας του δράστη, ενώ τα ακριβή αίτια διερευνώνται.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί στο στόμα από όπλο 22 χιλιοστών ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
Μάλιστα, ο τραυματίας φέρεται να κατονόμασε τον δράστη αναφέροντας ότι κατάγεται από χωριό κοντά στο Ηράκλειο. Άνδρες της ασφάλειας από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.























































