ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIR Αθηνών, Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Νησιά Αιγαίου, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Τουρκία,


















































Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα - Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία με νέο μπαράζ παραβιάσεων του εθνικού εναερίου χώρου πάνω από το Αιγαίο.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τρία αεροσκάφη, ένα ζεύγος οπλισμένων F-16 και ένα μεμονωμένο ATR-72 προχώρησαν σε 27 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο καθώς και σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών.
Οι 25 από τις 27 παραβιάσεις έγιναν από το ATR-72. Πρόκειται για ένα από τα δύο αεροσκάφη που έχουν παραλάβει οι Τούρκοι και τα οποία προορίζονται για αποστολές ναυτικής συνεργασίας. Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, όπου ανήκει, το έχει μετατρέψει όμως σε κατασκοπευτικό.
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.























































