ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρυσή Αυγή,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος είχε κληθεί σήμερα σε απολογία για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, έλαβε προθεσμία από τις ειδικές ανακρίτριες για τις 30 Ιουνίου.
Η μετάθεση της απολογίας έγινε και στην περίπτωση του κ. Ματθαιόπουλου, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών επί της αιτήσεως εξαίρεσης των δικαστικών λειτουργών, που χειρίζονται την υπόθεση, αίτηση την οποία κατέθεσε ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σε δήλωσή του ο κατηγορούμενος βουλευτής, τον οποίο συνόδευσαν σήμερα στο Εφετείο οι συνάδελφοι του Ελένη Ζαρούλια και Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε την αποφυλάκιση του γενικού γραμματέα του κόμματος, ενώ αναφέρθηκε στην υπόθεση των δικογραφιών της λίστας Λαγκάρντ και των υποβρυχίων, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να είναι άλλοι κατηγορούμενοι και όχι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.























































