ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο πρωθυπουργού για το πρόβλημα υδροδότησης

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο πρωθυπουργού για το πρόβλημα υδροδότησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΥΑΘ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Νερό,

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για το πρόβλημα υδροδότησης.

Με πρωτοβουλία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στη σύσκεψη συμμετέχει η προϊσταμένη του γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου, η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκπρόσωπος του αν. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, τεχνικοί της εταιρείας, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Πυλαίας Χορτιάτη – Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας και Παύλου Μελά, Δ. Δεμουρτζίδης, Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διαδικασίες καθαρισμού του νερού της Αραβησσού στο αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου λόγω υψηλής θολότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr