ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσε η παρατεταμένη έλλειψη νερού στη Θεσσαλονίκη, η οποία παραμένει για έκτη μέρα χωρίς νερό, έπειτα από βλάβη στον αγωγό της Αραβησσού.
Ο Εισαγγελέας ζήτησε τη διενέργεια διπλής έρευνας, καθώς και να εξεταστεί το αν έχουν τελεστεί κακουργήματα.
Ερευνάται η αναζήτηση ευθυνών, για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η λειψυδρία, καθώς και η εξέταση ροής κονδυλίων προς την ΕΥΑΘ για έργα συντήρησης του δικτύου.
Ο Λάμπρος Τσόγκας, προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σε δύο κατευθύνσεις:
Αρχικά να εξεταστεί ποιος φταίει για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη βλάβη στον αγωγό της Αραβησσού και αν προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους, ειδικά μετά το κλείσιμο σχολείων για τον φόβο μολύνσεων.
Επίσης ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει οικονομικός έλεγχος στα κονδύλια που διακινήθηκαν και αν διακινήθηκαν στην ΕΥΑΘ για τη συντήρηση των υποδομών και δικτύων.























































