ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύματα απάτης από εταιρεία εμπορίας αγροτικών προϊόντων φαίνεται ότι έπεσαν 22 αγρότες -ρυζοπαραγωγοί και καλαμποκοπαραγωγοί- από τους νομούς Θεσσαλονίκης και Ημαθίας.
Όπως κατήγγειλαν, πείστηκαν να πουλήσουν κατά την περίοδο 2014-2017 την αγροτική τους παραγωγή στην εταιρεία, χωρίς όμως να τους καταβληθεί το ανάλογο αντίτιμο των προϊόντων, με τη ζημιά για τους ίδιους να «αγγίζει» τις 600.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τους αγρότες, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παρουσίαζαν την επιχείρησή τους ως «εδραιωμένη στην αγορά αγροτικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό και με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη μετά την καταγγελία διαπιστώθηκε ότι ως διαχειριστές της επιχείρησης εμφανίζονται τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 23 έως 62 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικής απάτης, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.























































