ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ, σύμφωνα με το εξώδικο που εστάλη σήμερα προς την διοίκηση της ΔΕΗ.
Αύριο Παρασκευή 20 Απριλίου η ΓΕΝΟΠ έχει εξαγγείλει 3ωρη στάση εργασίας από τις 7 ως τις 10 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη.
Υπενθυμίζεται πως η ΓΕΝΟΠ αντιδρά στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης που προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες Τετάρτη στη Βουλή.
Ζητά ακύρωση του σχεδίου πώλησης, επαναφορά του 17% των μετοχών της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημόσιο, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και προσλήψεις προσωπικού.























































