ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα αγοράκι 6 ετών που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση από το Κέντρο Υγείας Χάρακα έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.
Οι γιατροί μεταξύ άλλων εξετάζουν αν το παιδί πάσχει και από κάποιο παθολογικό πρόβλημα που δεν έχει γίνει γνωστό.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και οι γονείς συνελήφθησαν για την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.
Την ώρα του τραγικού περιστατικού ο πατέρας υποστήριξε ότι έλειπε από το σπίτι ενώ η μητέρα είπε ότι βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο.
Όπως γράφει το cretalive.gr, η ίδια φέρεται να υποστήριξε στους γιατρούς ότι το παιδί άνοιξε το ψυγείο και πήρε το μπουκάλι με το κρασί με την ίδια να εκτιμά πως ο 6χρονος ήπιε ένα με δύο ποτήρια.
Η μητέρα του παιδιού ανέφερε πως το παιδί της δεν είχε κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στο παρελθόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί όταν έλαβε τις πρώτες βοήθειες συνήλθε για λίγο όμως μετά έπεσε σε κώμα αφού είχε κάνει εμετό.























































