Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στον Κηφισό: Πώς μεθυσμένος οδηγός νταλίκας έλιωσε δυο ΙΧ- Δύο νεκροί (φωτο)

Τραγωδία στον Κηφισό: Πώς μεθυσμένος οδηγός νταλίκας έλιωσε δυο ΙΧ- Δύο νεκροί (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκοόλ, Τροχαία (Αστυνομία), Τροχαίο,

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ένας 64χρονος οδηγός νταλίκας που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών – Λαμίας, όπου εκινείτο, στο αντίθετο (Αθηνών-Πειραιώς) παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου μία γυναίκα συνοδηγό.

Νεκροί είναι δύο Αλβανοί υπήκοοι, 65 και 60 ετών, ενώ η γυναίκα που νοσηλεύεται στην εντατική είναι επίσης Αλβανίδα, ηλικίας 34 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, υπέβαλλαν τον 64χρονο σε αλκοτέστ, με την ποσότητα να ξεπερνά το 0.50, ενώ το όριο είναι 0.10,
και στη συνέχεια προχώρησαν και σε λήψη αίματος καθώς αυτό προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων.

Από τον έλεγχο αλκοτέστ προέκυψε ότι ο 64χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος, πολύ πιο πάνω από το προβλεπόμενο όριο (για τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα, το όριο ανέρχεται σε 0.10 και όχι σε 0.25 ). Πληροφορίες λένε ότι οι δείκτες έδειξαν πάνω από 0.50, ενώ το αίμα που ελήφθη επιτόπου έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Δυστύχημα με φιλάθλους ΠΑΟΚ – Ρουμανικό Digi24: Τι έδειξαν οι εξετάσεις αίματος του οδηγού (πηγές)

Φονικό τροχαίο στη Ρουμανία: Ο λόγος που σώθηκαν οι τρεις φίλαθλοι του ΠΑΟΚ

Συγκλονίζει τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr