Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ντου» Ρουβίκωνα στα γραφεία της βρετανικής Oxfam

«Ντου» Ρουβίκωνα στα γραφεία της βρετανικής Oxfam
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ημέρα επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα του πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολου επέλεξε η ομάδα Ρουβίκωνας να κάνει αισθητή την παρουσία της με καταδρομική επίθεση στα γραφεία της βρετανικής ΜΚΟ Οxfam στην πλατεία Βικτωρίας.

Συγκεκριμένα, ομάδα δέκα κουκουλοφόρων προκάλεσε φθορές σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, πέταξε κόκκινη μπογιά εντός του χώρου και διέφυγε από το κτίριο χωρίς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να υπάρξουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Σε ανάρτησή του πάντως, o Ρουβίκωνας συνδέει την επίθεση με σκάνδαλο παιδεραστίας που απασχόλησε την παγκόσμια κοινή γνώμη και στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται στελέχη της ΜΚΟ. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η Οxfam αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ΜΚΟ του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι συνεργαζόμενη της Unicef και έργο της είναι να παρέχει σίτιση, τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα παιδιά των χωρών του Τρίτου Κόσμου. Τουλάχιστον, έτσι διατείνεται η ίδια.

Τον τελευταίο καιρό η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί από ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες μέλη της Οxfam.

Η επίθεση αυτή ήταν μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλα αυτα τα άτομα, ενήλικα και ανήλικα που κακοποιήθηκαν και μια έμπρακτη εναντίωση στα σκουπίδια της Oxfam».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr