Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

14χρονη κάπνισε χασίς και λιποθύμησε στην εκδρομή του σχολείου της

14χρονη κάπνισε χασίς και λιποθύμησε στην εκδρομή του σχολείου της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ανησυχία των γονιών ήρθε να αναδείξει το περιστατικό με μια 14χρονη, η οποία φέρεται να λιποθύμησε από χρήση χασίς στη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα, οι τρεις μαθητές απομακρύνθηκαν από το σχολείο μετά την επιστροφή τους.

«Θα πρέπει να υπάρξει κάποιος ψυχολόγος για τα παιδιά και για τα δικά μας παιδιά εάν είδαν κάτι. Και όχι να διώξουν τα παιδιά από το σχολείο αν είναι δυνατόν», είπε ένας από τους γονείς.

Το σχολείο στο οποίο πήγαιναν τα παιδιά εδρεύει στο Μαρκόπουλο, με τον δήμαρχο της περιοχής Σωτήρη Μεθενίτη να λέει μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ότι υπήρχε προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος.

Κατήγγειλε ότι η Γυμνασιάρχης επιχείρησε να «θάψει» το περιστατικό, διώχνοντας τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, αντί να ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά, όπως -σύμφωνα με όσα είπε- έπρεπε να κάνει.

Ο Σωτήρης Μεθενίτης τόνισε ότι η εκδίωξη των μαθητών λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις δεν λύνει το πρόβλημα, αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Σημείωσε επίσης ότι ζήτησε τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού από τη Γυμνασιάρχη και έστειλε το μήνυμα ότι «είμαστε στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε το παιδί αυτό να επανενανταχθεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Κερατσίνι: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών και πέντε συλλήψεις

ΗΠΑ: Δυο χρόνια φυλακή και πρόστιμο σε 25χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με έφηβο μαθητή της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr