Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: χειροπέδες σε 3 αποκλειστικές νοσοκόμες

Κρήτη: χειροπέδες σε 3 αποκλειστικές νοσοκόμες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη,

Συνεχίζονται οι συλλήψεις μεταναστριών που εργάζονται παρανόμως ως αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς να έχουν καμία σχετική κατάρτιση.

Τρεις Βουλγάρες, ηλικίας 46,31 και 45 ετών, συνελήφθησαν μέσα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου καθώς κατελήφθησαν να εξασκούν παράνομα το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας χωρίς να κατέχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών και την απαραίτητη άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι συλλήψεις έγιναν το απόγευμα τς Δευτέρας μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου την ώρα που οι τρεις Βουλγάρες παρείχαν σε ασθενείς υπηρεσίες «αποκλειστικής νοσοκόμας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Συνελήφθη Πολωνός για κατασκοπεία στη Σούδα – Φωτογράφιζε πλοία και εγκαταστάσεις

Ο Νίκος Δένδιας επιθεώρησε τους Patriot στην Κρήτη

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Ο Νίκος Δένδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν μη επανδρωμένα αεροχήματα να έχουν κατεύθυνση από τον Λίβανο προς την Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr