Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτη περιπέτεια πολίτη στην Εφορία για… 0,01 ευρώ!

Απίστευτη περιπέτεια πολίτη στην Εφορία για… 0,01 ευρώ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφορία, Ξάνθη,

Το αστρονομικό ποσό του… 1 λεπτού του ευρώ χρωστούσε στην Εφορία φορολογούμενος πολίτης στην Ξάνθη ο οποίος πληροφορήθηκε από τη λογίστρια του πως εάν δεν το καταβάλει στο Κράτος δεν μπορεί να λάβει την επιστροφή που δικαιούταν!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ThrakiToday.com, η κωμικοτραγική περιπέτεια του φορολογούμενου ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης όταν μετέβη στο λογιστικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ώστε να διεκπεραιώσει μια σειρά από εργασίες.

Εκεί πληροφορήθηκε πως χρωστούσε, από το 2012, το ποσό του ενός λεπτού στο Κράτος και πως έπρεπε να τα καταβάλει άμεσα ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να λάβει επιστροφή 360 ευρώ από τα εισοδήματα του 2013!

Στο άκουσμα της οφειλής του τόσο ο ίδιος όσο και η λογίστρια του ξέσπασαν σε γέλια, ωστόσο είχαν συνειδητοποιήσει και οι δύο πως εάν τα χρήματα δεν καταβάλλονταν τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα.

Έτσι και αφού κοίταξε καλά την τσέπη του και βρήκε το 1 λεπτό που του ζητούσε η Εφορία μετέβη στο πλησιέστερο τραπεζικό υποκατάστημα στην πόλη της Ξάνθης, περίμενε στην ουρά και στη συνέχεια φτάνοντας στο ταμείο κατέβαλε τα χρήματα.

Όπως ήταν φυσικό η επίσκεψή του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπάλληλους αλλά και τους υπόλοιπους πελάτες της τράπεζας που βρίσκονταν εκεί, με τα γέλια αλλά και τη σκληρή κριτική στους μηχανισμούς του κράτους και το σύστημα της γραφειοκρατίας να δίνουν και να παίρνουν.

Μετά την εξόφληση της οφειλής του ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος που θα μπορέσει να λάβει πίσω τα χρήματα που δικαιούται από την Εφορία, αρκεί όπως τονίζει με νόημα να μην χρειαστεί να βάλει ξανά τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ofeili-eforia-ena-lepto

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξάνθη: Πέθανε η 19χρονη που παρασύρθηκε από όχημα της Αστυνομίας – Τι έκρυψε ο οδηγός

Το εντυπωσιακό ανάγλυφο του Μίθρα Ταυροκτόνου στην Ξάνθη και πώς συνδέεται με τα Χριστούγεννα

Ο Νίκος Δένδιας την Παρασκευή θα παρακολουθήσει την τελική φάση της άσκησης «Ολυμπιακή Συνεργασία – 23»

Ξάνθη: Καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας- Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητα

Κώστας Καραμανλής: Η πρώτη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού ως προέδρου της ΣΕΚΕ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr