ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς Μετρό η Αθήνα την Παρασκευή – Ποιες ώρες δεν θα λειτουργήσει

Χωρίς Μετρό η Αθήνα την Παρασκευή – Ποιες ώρες δεν θα λειτουργήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χωρίς Μετρό θα μείνει πάλι η Αθήνα την Παρασκευή, αφού αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας.

Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει από τις 23.00 το βράδυ ως το τέλος της βάρδιας, και γίνεται από το σωματείο ηλεκτροδηγών του μετρό, το οποίο διαμαρτύρεται για τις ελλείψεις σε ανταλλακτικά και προσωπικό.

Η ανακοίνωση

Η σιωπή λένε είναι χρυσός.

Στην περίπτωση όμως της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ η σιωπή σημαίνει ενοχή. Δυστυχώς παρά την προειδοποιητική στάση εργασίας που πραγματοποιήσαμε στις 25/6/18 δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση στα τόσο σοβαρά θέματα που πολλάκις της έχουμε θέσει.

Βυθισμένοι στην αναπαυτική τους πολυθρόνα μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει την δεινή θέση που έχουν φέρει την εταιρία λόγο της έλλειψης ανταλλακτικών άρα και διαθέσιμων συρμών καθώς και την τεράστια έλλειψη ηλεκτροδηγών.

Για τους λόγους αυτούς το Σωματείο μας προκηρύσσει νέα στάση εργασίας για την Παρασκευή 29/6/18 από τις 23:00μ.μ έως την λήξη της βάρδιας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μετρό και Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 28η Οκτωβρίου – Κλείνει στις 8 το πρωί ο σταθμός «Σύνταγμα»

Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα – Τον έβαλε στη θέση του!

Πυκνώνουν τα δρομολόγια του Τραμ – Μικρότεροι χρόνοι αναμονής για τους επιβάτες

Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα

Αθήνα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τον Δεκαπενταύγουστο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr