Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική

Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κάνει λόγο για μεταβολή του καιρού από το Σάββατο και από τα βόρεια της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Αττική την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο θα επηρεαστούν η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και το απόγευμα πιθανώς η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία και ίσως οι Σποράδες.

Την Κυριακή θα επηρεαστούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Κατά διαστήματα θα επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Κεντρική και ανατολική Στερεά και η Αττική.

Επίσης θα επηρεαστεί η Πελοπόννησος, οι Σποράδες και η Εύβοια.

Τη Δευτέρα αναμένονται καιρικά φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Χαλκιδική και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και τις επόμενες μέρες της εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανεστάλη η απεργία των ταξί – Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: «Ήχησε» το 112 στην Αττική

Νόμιμη η απουσία των δημοσίων υπαλλήλων την Παρασκευή, λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία Byron χτυπάει άγρια τη Λακωνία – Βίντεο με διάσωση οικογένειας στη Σκάλα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr