ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στη ζωή του έβαλε στην Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκης 63χρονος, πρώην τραπεζικός υπάλληλος, ο οποίος ήταν βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση με την κλοπή από τραπεζικές θυρίδες σε υποκατάστημα τράπεζας.
Η υπόθεση είχε τεθεί πρόσφατα στο αρχείο από την ανακρίτρια Διαφθοράς, η οποία, ωσατόσο, δεν είχε καλέσει καν για ανωμοτί καταθέσεις τους κατηγορούμενους για την υπόθεση κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί αδίκημα.
Όμως, την περασμένη εβδομάδα, ο Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Θεσσαλονίκης επέστρεψε το φάκελο στην ανάκριση, ζητώντας να κληθούν για καταθέσεις άνευ όρκου όλοι οι κατηγορούμενοι.
Το γεγονός που ανέτρεψε τα δεδομένα ήταν η αποκάλυψη ότι επιχειρηματίας ο οποίος ήταν φίλος κατηγορούμενου τραπεζικού, αλλά θύμα και ο ίδιος του κυκλώματος, πήγε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και παρέδωσε κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, λέγοντας ότι του τα είχε δώσει ο φίλος του ως «αποζημίωση» για τα πολύτιμα αντικείμενα που είχαν υπεξαιρεθεί από τη δική του θυρίδα.
Σύμφωνα με δικηγόρους των θυμάτων της μεγάλης υπεξαίρεσης, ο 63χρονος πρώην τραπεζικός που βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τρίτης, ήταν εκ των βασικών κατηγορούμενων για την υπόθεση. Ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.























































