ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Απόπειρα Αυτοκτονίας, Ελληνικός Στρατός, Μυτιλήνη, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κρίσιμα σταθερή» είναι η κατάσταση του ΕΠΟΠ Λοχία που το μεσημέρι αυτοπυροβολήθηκε σε μονάδα της Μυτιλήνης. Ο ΕΠΟΠ μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Μυτιλήνης στο 401 ΓΣΝΑ.
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Μ.Γ., που τραυματίστηκε τις μεσημβρινές ώρες, διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) όπου υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις.
Η κατάστασή του συνεχίζει να είναι κρίσιμα σταθερή.
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει πληγεί ο εγκέφαλος ή άλλο ζωτικό όργανο στο κεφάλι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λοχίας ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, και με τη σύζυγό του έγκυο να περιμένει σε λίγες μέρες να γεννήσει ξανά, δεν είχε λόγο να προβεί σε απονενοημένη ενέργεια, δηλαδή να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.
Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για λάθος κατά την εργασία του, αφού ήταν ειδικευμένος οπλουργός.























































