ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
Ένας «σαλταρισμένος» μικρομέγαλος λουστράκος - Ο Ερντογάν θέλει να κάνει «κουμάντο» σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και απειλεί το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ποικίλο Όρος κινδύνεψε να καεί εξ αιτίας της ερωτικής απογοήτευσης 29χρονου που συνελήφθη χθες από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τέσσερις εμπρησμούς σε δασική έκταση, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στο Καματερό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος έχει νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, βρίσκεται σε αγωγή με φάρμακα για ψυχολογικά προβλήματα και όπως είπε στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν, έβαλε τις φωτιές, λόγω… ερωτικής απογοήτευσης.
Ο συλληφθείς, χτες στις 6 έως και τις 8 το απόγευμα έβαλε φωτιές σε ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο, αλλά οι πυρκαγιές σβήστηκαν αμέσως από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.























































