ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aναστέλλονται οι πλειστηριασμοί έως και την Παρασκευή στην Αττική

Aναστέλλονται οι πλειστηριασμοί έως και την Παρασκευή στην Αττική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αναστολή των πλειστηριασμών στην Αττική έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου συμφώνησαν τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομίας, οι τράπεζες και οι συμβολαιογράφοι.

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου καλεί σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του να επικοινωνήσουν με την επισπεύδουσα Τράπεζα και να λάβουν οδηγίες από τον επισπεύδοντα για την αναστολή των συγκεκριμένων πλειστηριασμών.

Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των Τραπεζών και του Συλλόγου για την αναστολή των πλειστηριασμών των Τραπεζών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και μόνο.

Στην υπόλοιπη περιφέρεια του Συλλόγου, η τυχόν αναστολή των πλειστηριασμών, θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με πρωτοβουλία της επισπεύδουσας Τράπεζας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πράσινο «φως» από τη Βουλή για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Παραίτηση Φλωρίδη ζητά ο Πλακιάς: «Σήμερα μπάζωσαν κι εμάς, δεν θα υπάρξει καμία δικαίωση σε αυτό το δικαστήριο»

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Φάμελλος σε κυβέρνηση: Αν σας ενδιέφερε να πατάξετε τη διαφθορά, το καλύτερο είναι να παραιτηθείτε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr