ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
Το Ιράν αρνείται τις επιθέσεις στα Εμιράτα (ΗΑΕ) - Προειδοποιεί με «συντριπτική απάντηση» σε περίπτωση αντιποίνων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Ρούμπιο: Δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να επιβάλει τον έλεγχο στα Στενά
Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφερε νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο μέσα στο πορτ μπαγκάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χίλιοι κεραυνοί «έπεσαν» κατά τη διάρκεια της σημερινής καταιγίδας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν σωρεία προβλημάτων στο λεκανοπέδιο, με αρκετούς δρόμους να πλημμυρίζουν.
Στο πλαίσιο αυτό, η τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως η Μεσογείων και η Πειραιώς.
Προβλήματα καταγράφηκαν και στη λεωφόρο Λαυρίου, όπου αποκλείστηκε σε δύο σημεία, αλλά και στην Αρτέμιδα, όπου υπήρξε υπερχείλιση ρέματος.
Την ίδια ώρα, η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας, με τα περισσότερα προβλήματα να καταγράφονται στα δυτικά προάστια, το κέντρο, το Γαλάτσι και το Μαρούσι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το μετεωρολογικό παρατηρητήριο Αττικής, στην Αγία Παρασκευή έπεσαν 62 mm βροχής, στους Αμπελόκηπους 49,6 mm, στα Βριλήσσια 38,6 mm και στην Κερατέα 37 mm.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr























































