ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διονύσης Ψωμιάδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης,

















































35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια - Φιλιά, αγκαλιές
Αμερικανικό μαχητικό X-BAT με Τεχνητή Νοημοσύνη - Κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης
ΗΠΑ: Σχέδιο τριών ημερών κατά του Ιράν - Ο Τραμπ έχει απορρίψει πέντε σχέδια επιθέσεων
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια Ανθία Τσαφτίτσα.
Ο κ. Ψωμιάδης απολογήθηκε για έργα της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης που κατατμήθηκαν για να υπάρχει δυνατότητα απ ευθείας ανάθεσης τους σε εργολάβους.
Ο κ. Ψωμιάδης, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του καταλογίζονται και όπως αναφέρουν πληροφορίες υποστήριξε ότι για τα έργα για τα οποία κατηγορείται δεν γίνονταν κατατμήσεις, ενώ αναφερόμενος στο θέμα με τις συμβάσεις έργου, υποστήριξε ότι επρόκειτο για μία συνηθισμένη πρακτική, η οποία ακολουθείτο σε όλες τις Νομαρχίες της Ελλάδας. Προσκόμισε -μάλιστα- σχετική νομολογία, την οποία αποδεχόταν το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Για το θέμα των συμβάσεων έργου, κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους και αναφερόμενος στον Π. Ψωμιάδη, τόνισε ότι «δεν εγκαταλείπω ανθρώπους που γνωρίζω ότι δεν έκλεψαν». Επιβεβαίωσε δε τη νομιμότητα της παραπάνω ακολουθούμενης πρακτικής η οποία ήταν διαδεδομένη.
Στην ειδική ανακρίτρια απολογήθηκε για τις ίδιες κατηγορίες και ο αδελφός του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών αντινομάρχης Θεσσαλονίκης και έτυχε της ίδιας μεταχείρισης από ανακρίτρια και εισαγγελέα.






















































