Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια Ανθία Τσαφτίτσα.

Ο κ. Ψωμιάδης απολογήθηκε για έργα της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης που κατατμήθηκαν για να υπάρχει δυνατότητα απ ευθείας ανάθεσης τους σε εργολάβους.

Ο κ. Ψωμιάδης, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του καταλογίζονται και όπως αναφέρουν πληροφορίες υποστήριξε ότι για τα έργα για τα οποία κατηγορείται δεν γίνονταν κατατμήσεις, ενώ αναφερόμενος στο θέμα με τις συμβάσεις έργου, υποστήριξε ότι επρόκειτο για μία συνηθισμένη πρακτική, η οποία ακολουθείτο σε όλες τις Νομαρχίες της Ελλάδας. Προσκόμισε -μάλιστα- σχετική νομολογία, την οποία αποδεχόταν το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Για το θέμα των συμβάσεων έργου, κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους και αναφερόμενος στον Π. Ψωμιάδη, τόνισε ότι «δεν εγκαταλείπω ανθρώπους που γνωρίζω ότι δεν έκλεψαν». Επιβεβαίωσε δε τη νομιμότητα της παραπάνω ακολουθούμενης πρακτικής η οποία ήταν διαδεδομένη.

Στην ειδική ανακρίτρια απολογήθηκε για τις ίδιες κατηγορίες και ο αδελφός του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών αντινομάρχης Θεσσαλονίκης και έτυχε της ίδιας μεταχείρισης από ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μιχάλης Τρεμόπουλος: Ο πατέρας της Καϊλή ακροδεξιός της ΕΠΕΝ – Μέρος του συστήματος Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Νέα δίωξη στα αδέλφια Ψωμιάδη για παράνομες συμβάσεις

Δήμος Θεσσαλονίκης: Σε αργία τα αδέλφια Ψωμιάδη για τα «45άρια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr