ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, ΕΥΑΘ, Μαραθώνας, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν - Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 150.000 ευρώ αποφάσισε να διαθέσει η διοίκηση της ΕΥΑΘ Α.Ε. «ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ στη σημερινή του συνεδρίαση, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλεια τόσων ανθρώπων και τη συμπαράστασή του στους οικείους τους, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό αυτό «συμμετέχοντας στο ευρύ κίνημα αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε από φορείς και απλούς πολίτες, μετά τη μεγάλη καταστροφή».
Το ποσό θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει με απόφαση της κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος.























































