ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ανοίξαμε τις πόρτες. Πέρασαν ένα σορό άνθρωποι και πήγαν στη θάλασσα. Οι επόμενοι όμως οι 26 που ήρθαν… άργησαν» ανέφερε μεταξύ άλλων η πεθερά του Βασίλη Φράγκου, ιδιοκτήτη του οικόπεδου όπου βρήκαν φρικτό θάνατο περισσότεροι από 20 άνθρωποι στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην παραλία και να σωθούν από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.
Η ίδια δήλωσε ότι σώθηκε την τελευταία στιγμή καθώς κατάφερε να φτάσει στη θάλασσα και να γλιτώσει από τις φλόγες.
Αποκαλύπτει επίσης πως βρέθηκαν σοροί και μέσα στο σπίτι του γαμπρού της καθώς φαίνεται ότι κάποιοι πίστευαν ότι θα μπορούσαν να γλιτώσουν από τις πύρινες γλώσσες μέσα σε αυτό.
Όπως έχει γίνει γνωστό από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, το συγκεκριμένο κομμάτι γης είναι χαρακτηρισμένο ως ζώνη εξυπηρέτησης λουομένων και απαγορεύεται επ’ αυτού η ανέγερση πρώτης ή δεύτερης κατοικίας.
Επιπλέον η έκταση αυτή έχει αυθαίρετα κτίσματα που δεν έχουν τακτοποιηθεί με κανένα νόμο από τους ισχύοντες από το 1977.























































