ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής επισκέπτεται σήμερα ο Νίκος Μίχος, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα της κατοχής όπλων και πυρομαχικών, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνείται την κατηγορία, παραδέχεται ωστόσο ότι κατείχε παράνομα ένα πιστόλι, το οποίο όπως υποστηρίζει είχε στην κατοχή του για την προστασία του όταν έκανε εμπόριο ζωοτροφών.
Μετά την απολογία του για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ο Νίκος Μίχος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα
Σήμερα, ανακρίτριες και εισαγγελέας θα αποφασίσουν εκ νέου για την ποινική του μεταχείριση.
Αύριο Πέμπτη απολογείται συμπληρωματικά και ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είναι, επίσης, αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίζεται πως καλείται να δώσει εξηγήσεις για δυο κυνηγετικά όπλα για τα οποία ο ίδιος και πατέρας του έχουν νόμιμες άδειες.























































