Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο νησί γίνεται το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο στην Ελλάδα

Ποιο νησί γίνεται το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δωδεκάνησα, Ενέργεια, Τήλος,

Ενεργειακά αυτόνομη γίνεται η Τήλος με την Δήμαρχο του νησιού Μαρία Καμμά Αλειφέρη να δηλώνει στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ότι το έργο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

Η κα. Καμμά Αλειφέρη εξήγησε ότι πρόκειται για ένα υβριδικό πρότζεκτ με αποθήκευση ενέργειας μέσω έξυπνων μετρητών που έχουν ήδη εγκατασταθεί σε όλα τα σπίτια και τα κτίρια.

Πρόσθεσε ότι τον χειμώνα υπάρχει 100% αυτονομία με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενώ μέχρι στιγμής το καλοκαίρι η επάρκεια φτάνει το 70%, ποσοστό που -όπως είπε- θα αυξηθεί με την τοποθέτηση άλλης μία ανεμογεννήτριας.

Η Δήμαρχος εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά της και την απογοήτευση των κατοίκων του νησιού για την απόφαση της μοναδικής τράπεζας στη Τήλο να κλείσει το υποκατάστημά της εκεί και να αφήσει μόνο το ATM.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων στη Βενεζουέλα εν μέσω κλιμάκωσης της πίεσης από τις ΗΠΑ

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr